Omega Health Coaching

Omega Health Coaching is een zeer efficiënte methode die is ontwikkeld door de arts Roy Martina. Het geeft direct toegang tot het autonome zenuwstelsel dat al onze functies (van stofwisseling tot en met immuunsysteem) aanstuurt. Met Omega krijg je snel en helder inzicht in het ontstaan van ziekten en/of verstoringen. Zowel lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele blokkades kunnen worden opgespoord en geheeld, zelfs tot op het diepste DNA-niveau.

Omega Health Coaching gaat ervan uit dat lichaam, mind, ziel en geest elkaar beïnvloeden. We doen een beroep op je zelfgenezende vermogen op alle niveaus. Ziekte is slechts een signaal dat er iets niet in orde is. Niet het bestrijden van de symptomen maar de ziekte aanpakken bij de oorzaak is de beste manier om te helen.

Omega Health Coaching is een complete methode waarbij homeopathie, accupunctuur, trance/hypnose en nog vele andere complementaire geneeswijzen zijn geïntegreerd. Door middel van spiertesten en trance worden sabotagemechanismen die heling in de weg staan omzeild.

In mijn praktijk combineer ik vaak homeopathische consulten met Omega Health Coaching. Ook is het mogelijk om uitsluitend voor Omega Health Coaching een afspraak te maken.