Meer over mezelf

Ik ben Marja Brunt, geboren in 1963. Ik ben getrouwd en ik heb twee volwassen kinderen.

Gezondheid in alle facetten heeft al jarenlang mijn grote belangstelling en is inmiddels uitgegroeid tot mijn grootste passie. Ieder mens is uniek. Ik zie het als mijn missie om jou te ondersteunen op je persoonlijke ontdekkingstocht naar je eigen unieke talenten en mogelijkheden. Zo lukt het om je eigen balans in het leven te vinden en op deze manier mag je gezondheid ervaren.

In mijn eigen leefstijl wil ik graag een voorbeeld zijn voor anderen. Vandaar dat gezonde voeding en beweging een heel belangrijk deel uitmaken van mijn leven en interesse. Je vindt mij regelmatig in de sportschool of je komt me tegen als ik een rondje hardloop. Ook in de sportschool ben ik bezig met coaching, ik sta regelmatig voor een groep als groepsfitness-instructeur.

Als homeopaat ben ik erg geïnteresseerd in waarom mensen ziek worden en klachten krijgen. In mijn consulten gebruik ik vaak de zin ‘crisis als kans’. Met andere woorden: wat hebben klachten iemand te vertellen. Ik coach je op de weg terug naar je zelf en naar balans in je leven. Hierbij maak ik onder andere gebruik van technieken uit de psychologie, homeopathie, Omega Healing, diverse meditatietechnieken, NLP (Neuro-Linguïstisch-Programmeren), kPNI en kinesiologie.

 

Inmiddels bestaat mijn praktijk al ruim 12 jaar. Daar ben ik reuze trots op!
Een van mijn specialisaties is de behandeling van het Syndroom van Gilles de la Tourette, zowel met homeopathische middelen als met specifieke coaching.
Jarenlang heb ik ook de cursus ‘Kleurrijk jezelf’ gegeven, zowel in mijn eigen praktijk als op een prachtige locatie in Duitsland. Met behulp van diverse  coachingstechnieken (waaronder creatieve) ging ik daarbij met de cursisten op zoek naar meer bewustwording en balans in hun leven.
Dit waren prachtige cursussen met veel tevreden cursisten.

De naam Con Moto die ik heb gegeven aan mijn praktijk heeft te maken met mijn grote affiniteit met muziek. Deze muziekterm is afkomstig uit het Italiaans en betekent ‘met beweging’.
‘Met beweging’ is natuurlijk ook alles in ons en om ons heen. Een leven ‘met beweging’ sprankelt en zorgt ervoor dat je je prettig voelt.

Relevante opleidingen:

2019 – Lyme-specialist bij Ortho Health Foundation (Alex Leupen)
2017 – masterclass ik-grensbewustzijn van Nick Blaser
2017 – HSP professionals training bij Annek Tol
2016 – A en B-cursus ziekteklassificatie Ewald Stöteler
2015 – Medische Basiskennis herhaling
2014 – kPNI bij Natura Foundation
2013 – CEASE therapeut advanced
2013 – diploma Kindertolk©
2012 – CEASE therapie
2010 – HPU behandelaar
2010 – Omega Health Coaching
2010 – psychologie (OU)
2008 – opleiding Mentaal Emotieve Training bij IMET (is een specialistische behandeling voor mensen met eet-, dwang- of angststoornissen.
2008 – diploma Klassieke Homeopathie (School voor Homeopathie in Amersfoort)
2005 – opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde SOE