CEASE therapy/homeopathic detox

CEASE therapie is een homeopathische methode die is ontwikkeld door dr. Tinus Smits. Hieronder in zijn eigen woorden de omschrijving van de therapie (afkomstig van www.cease-therapie.nl):

“De behandeling van autische kinderen en zelfs van volwassenen heeft zich de laatste jaren uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoort met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die het autisme veroorzaakt hebben. Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patient van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen.”

Inmiddels is deze prachtige methode verder ontwikkeld en wordt CEASE niet uitsluitend meer toegepast bij autisme, maar bij heel veel uiteenlopende aandoeningen waaronder ADHD, astma, lyme, reuma, fibromyalgie etc. De behandeling wordt dan beter omschreven als Homeopathic Detox Therapy.

Bij Con Moto worden deze therapie├źn regelmatig en met goede resultaten toegepast.